Kaivinkonetyöt tehokkaasti Jyväskylän alueella

Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy on kokenut ja ammattimainen maanrakennusalan yritys. Nimemme mukaisesti kotitoimipaikkamme on Jämsänkoski, mutta toteutamme kaivinkonetyöt ja muut palvelut myös muualla Jämsän seudulla ja Jyväskylässä. Mahdollisuuksien mukaan kykenemme urakoimaan tarvittaessa hieman kauempanakin.

Mitä ikinä tarvitsetkaan kaivinkoneella tehtävän, me hoidamme työt avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Valioluokkaa edustava kalustomme hoitaa kaivinkonetyöt alusta loppuun verrattain vaikeissakin olosuhteissa.

Salaojitus meiltä kivenkovalla ammattitaidolla

Yrityksemme osaavilla työntekijöillä on salaojitus- ja maanrakennustöistä vuosikymmenten kokemus. Suoritamme salaojan kaivuut kohteessa kuin kohteessa ripeästi, mutta turvallisesti ja laadukkaasta jäljestä koskaan tinkimättä.

Yrityksellämme on rutkasti kokemusta kaiken kokoisista ja tyyppisistä kohteista, minkä ansiosta esimerkiksi salaojitus vanhaan taloon onnistuu meiltä yhtä vankalla otteella siinä missä muutkin projektit. Kun tilaat työt Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy:ltä, voit olla varma siitä, että salaojan kaivuut tehdään sovittuja aikatauluja ja budjetteja noudattaen.

Kaivuutyöt kattavasti kaikkiin projekteihin - ota yhteyttä ja kysy hinta!

Joustavana maanrakennusfirmana toteutamme kaivuutyöt aina järkihintaan, josta ei koskaan koidu asiakkaalle yllättäviä piilokuluja. Kaivinkonetyöt eivät ole meille sivutoimi, vaan keskeinen osa yritystoimintaamme. Keskitymme työhön kunnolla, mikä tekee meistä toimialueemme luotettavimman kaivinkoneurakoitsijan.

Kun kaivinkonetyöt tarvitsevat vankan ja kokeneen ammattilaisen näkemystä, ota yhteyttä Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy:hyn! Tarjoamme palveluitamme kaikkialla Jyväskylässä ja Jämsän seudulla.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa
järvi oy

Yhteystiedot

Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy

Purkaamontie 3

42300 JÄMSÄNKOSKI

014 781237

info@jarvioy.fi

www.jarvioy.fi