Maansiirto- ja maanrakennus työt Jyväskylän seudulla pitkällä kokemuksella


Maanrakennus on erittäin kilpailtu ala, jossa monet firmat lupaavat paljon. Harva yritys pystyy kuitenkaan aidosti tarjoamaan samanlaista laatua ja luotettavuutta kuin Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy. Olemme toimineet alalla vuodesta 1991 lähtien ja suoriutuneet maanrakennuksen saralla menestyksekkäästi niin pienistä kuin suurista ja haastavistakin työmaista.

Meille ”riittävän hyvin” ei ole aivan tarpeeksi. Haluamme tarjota toimialueemme parasta maanrakennusta, jonka laatuun asiakkaamme voivat huoletta luottaa kaikissa projekteissa. Olemme onnistuneetkin tässä erinomaisesti ja ansainneet työstämme korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Maanrakennusta kattavasti kaikkiin tarpeisiin

Joustavana yrityksenä haluamme tarjota maanrakennustyöt kaikille asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisesti. Tarvittaessa voit tilata maanrakennus- ja maansiirtotöiden lisäksi meiltä esimerkiksi maa-ainesta tai maa-aineksen seulontaa. Yrityksemme varsinainen kotitoimipaikka on Jämsänkoski, mutta myymme maa-ainesta kaikkialla Keski-Suomen alueella, kuten liikunnasta tunnetun Jyväskylän ja Jämsän seudulla, tarvittaessa hieman kauempanakin.

Projekti etenee työmaalla sutjakasti, kun tilaat kaikki työt samalta urakoitsijalta, joka on ajoissa paikalla silloin kun pitääkin. Kuljetus ja Huolto Järvi Oy pyrkii tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle täyden palvelun maanrakennusta, oli kyseessä sitten pienehkö tai mittavakin urakka.

Kustannustehokkaat menetelmät ovat maanrakennus- ja maansiirtotoimintamme kulmakivi. Kun otat yhteyttä meihin, et joudu koskaan maksamaan turhasta hidastelusta tai muista virheistä aiheutuvia lisäkuluja.

Kun tilaat maanrakennustyöt meiltä, saat varmasti luotettavaa ja osaavaa palvelua alan ammattilaisilta. Yrityksemme on toiminut yli 20 vuoden ajan, joten tiedämme mitä teemme.

Kolme kaivinkonetta varastorakennuksen edessä Jyväskylässä valmiina maanrakennustöihin.

Maanrakennustyöt tehokkaalla kalustolla

Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy tekee maanrakennustyöt ainoastaan alan moderneinta ja laadukkainta kalustoa käyttäen. Lujat kaivinkoneemme ja muut työkoneemme suoriutuvat vaikeistakin maasto- ja sääolosuhteista ympäri vuoden.

Alan viimeisimmästäkään kalustosta ei kuitenkaan olisi mitään iloa ilman osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöä. Kaikki työntekijämme ovat kokeneita ja tarkkoja ammattilaisia, jotka ovat tottuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan maanrakennustyöt sovituissa aikatauluissa. Vuodet ovat opettaneet alalta yhtä sun toista, mutta ainakin yksi asia on ja pysyy: työmme jälki on laadukasta ja asiakkaamme tyytyväisiä.

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat mm.

  • Perustustyöt
  • Massan vaihdot
  • Piha- ja ympäristötyöt
  • Imeytyskentät ja kaivot
  • Viemärit ja salaojat
  • Vesijohdot, sähkökaapelit
  • Ojankaivuut
  • Rakennusten purkutyöt
  • Saastuneen maan puhdistustyöt ja seulonta

Alueina Jyväskylä ja Jämsä, tarvittaessa myös muualle Keski-Suomeen.

Tutustu myös kaivinkonetöihin.

Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa
järvi oy

Yhteystiedot

Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy

Purkaamontie 3

42300 JÄMSÄNKOSKI

014 781237

info@jarvioy.fi

www.jarvioy.fi

Murskelajikkeet

Muut palvelut