Kiinteistöhuolto – Jämsä

Haussa luotettava kiinteistöhuolto Jämsän seudulla? Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy on palveluksessasi, joten ota yhteyttä jo tänään!

Tarjoamme kaiken kattavia kiinteistöhuolto- ja muita kiinteistöpalveluja Jämsänjokilaaksossa Jämsän, Jämsänkosken ja lähikuntien alueella, noin 30 km säteellä Jämsästä. Tyytyväinen asiakaskuntamme koostuu sekä taloyhtiöistä että yritys- ja yksityisasiakkaista.

Asiakaslähtöinen kiinteistöhuolto Jämsän alueella

Yrityksemme tunnetaan asiantuntevasta ja luotettavasta kiinteistöpalvelusta, joka toimii joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Solmimme räätälöityjä vuosisopimuksia, jotka kattavat kaikki asiakkaan tarvitsemat kiinteistöpalvelut talotekniikasta pihan ja teiden kunnossapitoon. Lisäksi palveluihimme kuuluu 24/7 päivystävä kiinteistöhuolto Jämsän seudulla.

Sopimuksen mukaan palvelemme jopa vain tunnin varoitusajalla!

Kiinteistöhuoltoa taloautomaation asiantuntijoilta

Meiltä löytyy raakaa kokemusta ja vankkaa tietämystä paitsi talotekniikasta myös taloautomaatiosta. Nykyajan taloautomaatiojärjestelmät mahdollistavat kiinteistön ilmastoinnin ja ilmastointilaitteiden, lämpötilojen, sähkön- ja vedenkulutuksen ja jopa hiilidioksidipitoisuuksien tarkan säätämisen ja valvonnan, mikä edellyttää kiinteistöhuollolta erityisosaamista. Koulutetut ja ammattitaitoiset työntekijämme vastaavat laajojenkin kiinteistöjen ylläpidosta ja huollosta tämän päivän vaatimusten mukaisesti.

Kaiken kattava kiinteistöpalvelu – Jämsä

Turvallisen, viihtyisän ja arvonsa säilyttävän kiinteistön taustalta löytyy toimiva kiinteistöpalvelu. Jämsän seudulla toimiva yrityksemme on huolehtinut alueen kiinteistöjen ympärivuotisesta ylläpidosta jo 2010-luvun alkupuolelta saakka.

Hoidamme omalla kalustollamme esimerkiksi kesäisin nurmikonleikkuun ja pensasistutukset, talvisin lumen aurauksen ja kulkuväylien hiekoittamisen. Sisätiloissa vastaamme taloteknisten laitteiden ja järjestelmien, kuten LVI- ja automaatiojärjestelmien huollosta ja ylläpidosta alan tuoreinta tietotaitoa hyödyntäen.

Kokonaisvaltaisen kiinteistöpalvelun ansiosta asiakkaamme voivatkin jättää huoletta koko kiinteistön hyvinvoinnin ammattilaistemme hoidettavaksi.

Kiinteistöpalvelut kaikenlaisiin tarpeisiin

 • Kokonaisvaltainen kiinteistön kunnossapito
  • Taloautomaatio
  • Ilmastointihuolto ja ilmastointilaitteiden huolto
  • Talotekniikka
 • Pihojen ja teiden kunnossapito
  • Nurmikonleikkuu ja kunnostus
  • Pensasaitojen istutus ja leikkaus
  • Kuusiaitojen istutus ja leikkaus
  • Lumen auraus ja lumenajo
  • Hiekoitus ja hiekan harjaus keväällä pois
  • Teiden kunnossapito
 • 24/7 päivystävä kiinteistöhuolto – vain tunnin varoaika

Asiantunteva kiinteistöpalvelu Jämsän seudulla – pyydä tarjous!

Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy tarjoaa kaikki tarvitsemasi kiinteistöhuolto- ja muut kiinteistöpalvelut Jämsän alueella. Saman katon alta saat myös monipuoliset maanrakennus- ja kaivinkonetyöt sekä esimerkiksi maa-ainekset pihoille ja teille.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla, niin suunnitellaan yhdessä toimivin palvelukokonaisuus kiinteistösi parhaaksi!

Huollamme kiinteistöjä omalla kalustollamme. Kuvassa aura-autot ovat lähdössä auraamaan teitä talvella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 10Jaa
järvi oy

Yhteystiedot

Jämsänkosken Kuljetus ja Huolto Järvi Oy

Purkaamontie 3

42300 JÄMSÄNKOSKI

014 781237

info@jarvioy.fi

www.jarvioy.fi

24/7 kiinteistöhuolto - Jämsä + 30 km

Päivystävä kiinteistöhuoltomme palvelee Jämsän alueella, sopimuksen mukaan jopa tunnin varoitusajalla.

Soita: 0400 641 119